Соопштенија

СООПШТЕНИЕ: Од утре, 28.04.2022 год, ќе продолжи превозот на ученици, а и некои наставници ќе држат настава по следниот распоред на смените : претпладне II и IV година, попладне I и III година.

СООПШТЕНИЕ : Се известуваат сите ученици во СОУ "Никола Карев " Струмица дека и од вторник ,26.04.2022 год ,превозот од сите населени места до училиштето продолжува и понатаму